* Fix. Tel: 035 433 573 | Mob: 063 8003 129, 063 8457 244

Dobrodišli!!!

Ekometalika d.o.o Mijatovac

Otkup punog čelika

Naše dugogodišnje iskustvo u demontaži, sečenju i raščišćavanju, donelo nam je reputaciju pouzdanog i efikasnog saradnika.

Otkup lima

Otkup sekundarnih sirovina po najboljim cenama na teritoriji Srbije. Vršimo otkup lima od gvožđa, aliminijuma, bakra...

Otkup prohroma

Otkup prohroma po najpovoljnijim cenama. Kontaktirajte nas! Ekometalika d.o.o 35236 Mijatovac, Ćuprija, Srbija

Otkup akomulatora

Otkup olovnih akomulatora na teritoriji Srbije. Za veće količine dolazimo na adresi svojim transportnim vozilima.

Otkup
Sekundarnih
Sirovina

Otkup sekundarnih sirovina „Ekometalika d.o.o“ nalazi se u Mijatovcu, na teritoriji opštine Ćuprija. Već dugi niz godina bavimo se odnošenjem nepotrebnih, starih i polovnih stvari, kao i otkupom široke palete sekundarnih sirovina na području Srbije. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i uspešno ostvarena saradnja sa velikim brojem naših sugrađana i kompanija.Prilikom odnošenja starih,nepotrebnih stvari,težimo ka tome da budemo veoma ekspeditivni tokom rada, tako da svojim klijentima ne oduzimamo suviše vremena.Sve upotrebljive sekundarne sirovine preuzmemo u najkraćem vremenskom roku sa našim transportnim vozilima.

Politika kvaliteta i zaštite životne sredine

01

Otkup

Materijala

Otkup olova

Otkup olovnih akumulatorskih baterija. Donete olovne akumulatorske baterije možete zameniti za novac. Izuzetno i po dogovoru, za količine veće od 1000 kg, možemo doći do Vas i na licu mesta izvršiti otkup olovnih akomulatora.

02

Otkup

Materijala

Skladištenje sekundarnih sirovina

Delatnost preduzeća je otkup sekundarnih sirovina, metala: gvožđa, bakra, aluminijuma, bronze, mesinga i svih ostalih obojenih metala.