* Fix. Tel: 035 433 573 | Mob: 063 8003 129 , 063 8457 244

Dobrodišli!!!

Ekometalika d.o.o Mijatovac

Rezanje cnc plazmom

Savremena proizvodnja zahteva modernu opremu. Od opreme posedujemo CNC plazma rezač , maksimalna dimenzija rezanja je 1500x2000mm.Maksimalna debljina rezanja plazma rezačem je 20mm.

Prodaja

Ekometalika d.o.o se bavi prodajom crnom i obojenom metalurgijom, limova, cevi, flahova, osovinskog čelika, prohromskog materijala. Takođe u ponudi se nalaze i razni proizvodi od metala.

Otkup

Vršimo otkup upotrebljivih metalnih materijala, lima , ploča, osovinskog čelika, cevi... Takođe vršimo i demontažu mašina i njihov transport na teritoriji cele Srbije i okruženja.

cnc rezanje gasom

Rezanje gasom omogućava veoma visok kvalitet rezanja pločevina debljina preko 15mm. Površina radnog stola cnc mašine za rezanje metala gasom je 2000mm x 4000 mm.Maksimalna debljina rezanja 140mm

Da se
predstavimo
...

Firma Ekometalika d.o.o osnovana je 2007. godine u Ćupriji, Republika Srbija i naslednica je firme GLAS KOMERC koja je osnovana davne 1992 godine. Mnogo znanja i veština je uspešno pretočeno u tokove savremene tehnologije koju iz dana u dan usavršava kako bi izašli u susret svim Vašim zahtevima u pogledu kvaliteta izrade Vaših proizvoda .

Ekometalika nudi više vrsta usluga

01

Plazma

Rezanje

Veoma visok kvalitet usluge rezanja metala

Visokokvalitetno rezanje plazmom visoke definicije daju kao rezultat oštre izrezane rubove uglova i ivica, kao i visoku tačnost rezanja.

02

Gasno

Rezanje

Gasno rezanje metala

Posedujemo cnc mašinu za gasno reyanje metala u koliko Vam je potrebno rezanje nešto tanjih ploča metala.